Pravila korištenja

Korištenjem bilo kojeg dijela Dajmi.Info portala automatski prihvaćate sva aktualna pravila korištenja. Korisnici su dužni redovito čitati pravila korištenja, te se smatra da su korisnici kontinuiranim korištenjem Dajmi.Info portala, u svakom trenutku upoznati s aktualnim pravilima korištenja,te da su ih razumjeli u cijelosti.

Niti jedan dio Dajmi.Info portala ne smije se koristiti u nezakonite svrhe niti za promoviranje istih. Svi posjetitelji imaju pravo besplatno koristiti sadržaje Dajmi.Info portala, ukoliko ne krše pravila korištenja. Dajmi.Info portal sastoji se od vlastitih sadržaja, sadržaja partnera i oglašivača, besplatnih sadržaja, sadržaja kreiranih od strane posjetitelja, te linkova i referenci na vanjske stranice. Dajmi.Info sadržaje objavljuje u dobroj namjeri. Sve sadržaje Dajmi.Info portala koristite na vlastitu odgovornost i Dajmi.Info ne može se smatrati odgovornim za bilo kakvu štetu nastalu korištenjem. Pristup Dajmi.Info portalu i svim njegovim sadržajima dozvoljen je osobama bilo koje dobi, osim ako je naznačeno drugačije.

Autorska prava

Dajmi.Info je nositelj autorskih prava na svim vlastitim sadržajima (tekstualni, vizalni i audio materijali, baze podataka i programerski kod). Neovlašteno korištenje bilo kojeg dijela portala smatra se kršenjem autorskih prava Dajmi.Info portala i podložno je tužbi


Linkovi na vanjske stranice

Dajmi.Info sadržava linkove na web stranice izvan vlastitog portala. Dajmi.Info linkove objavljuje u dobroj namjeri i ne može se smatrati odgovornim za sadržaje izvan portala.

Zaštita privatnosti

Dajmi.Info može u skladu sa zakonom prikupljati određene podatke o korisnicima, dobivene tokom korištenja portala (podaci o internet provajderu, browser koji korisnik koristi, iz koje države i grada korisnik pristupa, isključivo podaci dobiveni kroz google analytic) ili podatke unesene u postupku pretrage. Ove podatke Dajmi.Info koristi kako bi imao informacije o svojim korisnicima te na taj način poboljšao portal i njegove sadržaje dodatno usmjerio i prilagodio publici koja ga posjećuje. Na temelju tih podataka saznajemo koji su sadržaji najpopularniji među kojom publikom. Prikupljanje podataka ovog tipa u ovom ili većem obimu uobičajeno je, i njime se koriste i poznati svjetski web siteovi poput Googlea itd. Dajmi.Info neće prikupljati podatke poput email adrese, imena, prezimena, telefona i sl.

Podake dobivene kroz google analytic dajmi.info neće ni u kojim okolnostima djeliti sa drugim strankama, osim u slučaju teškog kršenja pravila Dajmi.Info portala ili nezakonitih aktivnosti korisnika.

Kolačići (Cookies)

Kolačić je informacija spremljena na Vaše računalo od strane web stranice koju posjetite. Kolačići obično spremaju Vaše postavke, postavke za web stranicu, kao što su preferirani jezik ili adresa. Kasnije, kada opet otvorite istu web stranicu internet preglednik šalje natrag kolačiće koji pripadaju toj stranici. Ovo omogućava stranici da prikaže informacije prilagođene Vašim potrebama.

Dajmi.Info koristi google.analytic koji vjerovatno koristi kolačiće (bitno je spomenuti da 90% web stranica na svijetu koristi google analytic)


Kako onemogućiti kolačiće?

Isključivanjem kolačića odlučujete hoćete li dopustiti pohranjivanje kolačića na vašem računalu. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Za informacije o postavkama kolačića, odaberite web-preglednik koji koristite :


Što su privremeni kolačići?

Privremeni kolačići ili kolačići sesije uklanjaju se s računala po zatvaranju internet preglednika. Pomoću njih web-mjesta pohranjuju privremene podatke, poput stavki u košarici za kupnju.

Što su stalni kolačići? Stalni ili spremljeni kolačići ostaju na računalu nakon zatvaranja programa internet preglednika. Pomoću njih web-mjesta pohranjuju podatke, kao što su ime za prijavu i lozinka, tako da se ne morate prijavljivati prilikom svakog posjeta određenom mjestu. Stalni kolačići ostat će na računalu danima, mjesecima, čak i godinama.

Što su kolačići od prve strane?

Kolačići od prve strane dolaze s web-mjesta koje gledate, a mogu biti stalni ili privremeni. Pomoću tih kolačića web-mjesta mogu pohraniti podatke koje će ponovo koristiti prilikom sljedećeg posjeta tom web-mjestu.

Što su kolačići treće strane? Kolačići treće strane dolaze s reklama drugih web-mjesta (kao što su skočne ili druge reklame) koje se nalaze na web-mjestu koje gledate. Pomoću tih kolačića web-mjesta mogu pratiti korištenje Interneta u marketinške svrhe.

Da li Dajmi.Info koristi kolačiće?
Da(preko google analytic tj treće strane,sam dajmi.info direktno ne spašava i ne generiše nikakve kolačiće), s primarnim ciljem kako bi vam naše web stranice omogućile bolje korisničko iskustvo. Takođe koristimo disqus sistem za komentare. Ako ste ostavili komentar na dajmi.info onda vjerovatno disqus koristi kolačiće da pohrani vaše login informacije.

Dodatne informacija oko isključivanja kolačića Trenutno postoji nekoliko web stranica za isključivanje pohranjivanja kolačića za različite servise.Više se možete informirati na sljedećim linkovima:


Komentari korisnika

Dajmi.Info nije ni na koji način odgovoran za sadržaje koje objavljuju posjetitelji. Za sve sadržaje obavljene pod pojedinim loginom odgovoran je isključivo korisnik koji ga koristi.


Korisnik je dužan odmah prijaviti Dajmi.Info portalu neovlašteno korištenje njegovog accounta. Dajmi.Info ne može se držati odgovornim za neovlašteno korištenje accounta, niti eventualnu štetu nastalu na taj način.

Nedozvoljen sadržaj

Prilikom korištenja portala Dajmi.Info nije dozvoljeno:


Dajmi.Info nema obavezu pratiti komunikacijske servise, ali zadržava pravo da u slučaju opravdane prijave, bez obavijesti, ukloni bilo koji materijal koji nije u skladu s pravilima.

Komunikacijski servisi ponuđeni su korisnicima besplatno, u dobroj namjeri, a Dajmi.Info ne može se držati odgovornim za bilo kakvu štetu nastalu korištenjem istih.

Pravila komentiranja

Svim korisnicima portala Dajmi.Info strogo je zabranjeno:

Prijetiti drugim korisnicima, novinarima, administratorima ili subjektima članaka, a što može rezultirati i kaznenim progonom; Iznošenje uvreda ili vrijeđanje bilo koje osobe ili skupine na temelju nacionalne, rasne, spolne, vjerske ili druge pripadnosti te govor mržnje i propagiranje nasilja; Prikupljanje i objavljivanje osobnih podataka; Objavljivanje neistinitih informacija o osobama i događajima, s ciljem zavaravanja ili klevete, te “trollanje”, odnosno namjerno provociranje drugih komentatora; Oglašavanje, netematski sadržaj, spam, kršenje autorskih prava; Upotreba psovki, osim u slučaju kada se koriste kao stilski izraz, odnosno kad nisu nekome izravno upućene; Vrijeđanje ostalih korisnika i njihovih komentara, autora članaka, te izravnih ili neizravnih subjekta članaka.


Prijava nedozvoljenog sadržaja

Dajmi.Info ima velik broj korisnika koji u realnom vremenu, samostalno objavljuju kometare pa nije u mogućnosti kontrolirati cjelokupni sadržaj korisnika, objavljen na takav način. Svaka osoba koja smatra da je neki od korisnika portala Dajmi.Info, svojim komentarom ili drugim objavljenim sadržajem povrijedio njena prava ili prava trećih osoba, dužna je takav sadržaj odmah prijaviti portalu Dajmi.Info, putem e-mail adrese dajmi.info@gmail.com .

Nakon prijave nedozvoljenog sadržaja, Dajmi.Info će, u slučaju utvrđenja da se radi o nedozvoljenom sadržaju i povredi ovih Uvjeta korištenja, odmah ukloniti prijavljeni sadržaj.

Modificiranje i promjena pravila

Dajmi.Info zadržava pravo da bez najave povremeno promijeni ili modificira ova pravila korištenja. O važnim promjenama i dopunama, Dajmi.Info može obavijestiti korisnike objavljivanjem novih pravila na portalu. Korištenjem bilo kojeg sadržaja na Dajmi.Info portalu smatra se da ste upoznati s najnovijim pravilima.

Podjeli info preko:

×
-PočetnaEmail: dajmi.info@gmail.comFacebook
×
-Početna-Gmail-Facebook-Ili pošaljite email na :
×
-Početna-Podjelite preko gmail-a-Ili pošaljite mail na:

Oznake

|